Audiologi.dk

Om Teknisk audiologisk laboratorium (TAL)

Her på audiologi.dk finder du information om teknisk audiologi og om den danske høreomsorg.

Audiologi.dk er udarbejdet af FORCE Technology, Teknisk Audiologisk Laboratorium (TAL) på baggrund af den viden, som vi har opbygget gennem 60 års virke som objektiv rådgiver og testvirksomhed for den danske høreomsorg.

FORCE Technology er et udviklings- og testcenter, der konstant følger og rådgiver om den teknologiske udvikling. Kernekompetencerne er inden for elektronik, mikroelektronik, softwareteknologi, lys, optik, akustik, vibration og sensorsystemer. Inden for disse områder løser FORCE Technology opgaver, der spænder lige fra udviklingen af verdens mindste mikrofon – til at ændre støjen fra vindmøller, så de lyder som bøgetræer – og videre til trådløse busbilletter baseret på internetteknologi. Dertil kommer alverdens tests af elektronik.

Historisk set har FORCE Technology altid haft en afdeling udelukkende beskæftiget med teknisk audiologi. Afdelingen blev, som Laboratoriet for Teknisk Audiologisk Forskning grundlagt tilbage i 1964 som en servicefunktion for den danske høreforsorg.

Indenfor teknisk audiologi kombinerer FORCE Technology et bredt samarbejde med producenter, leverandører, klinikker, uddannelsesinstitutioner og interesseorganisationer med egen ekspertise og uvildighed, til størst mulig gavn for alle parter.

Teknisk Audiologisk Laboratorium (TAL) findes på adressen:

FORCE Technology
Edisonsvej 24
5000 Odense C
Tel. +45 43 25 14 00
Se kort (Google Maps)

Skulle du have nogle spørgsmål, kan du kontakte os via formularen her.